Konfigurer DNS for domener i min Windows -hosting

Windows -hostingkontoer (i tillegg til servere som kjører Windows) lar deg være vert for et nettsted for domenenavnene dine. For å etablere forbindelsen mellom domenenavnet og hostingkontoen din, må du endre domenenavnets DNS (Hva er DNS? ).

• For GoDaddy Windows Hosting -kunder konfigurerer vi DNS automatisk for hvert domene som er i kontoen din hos oss.
  • For alle andre , må du konfigurere denne DNS -en uansett hvor domenenavnet ditt er registrert. Hvis det er gjennom oss, kan du bruke DNS -administratoren vår ( mer informasjon ).

Merk: DNS -endringer kan ta opptil 48 timer før de trer i kraft på Internett.

Obligatoriske oppføringer

OppføringstypeVertPeker til
A (vert)@Serverens IP -adresse
A (vert)mssql@
CNAMEkvl@

Merk: Denne oppføringen kreves kun for ekstern My Little Admin -tilgang.

Obligatorisk for Plesk-hostet e-post-Kun servere

Du må bruke følgende innstillinger for å dirigere domenenavnets e -post til Plesk -serveren.

Advarsel: Ikke bruk disse innstillingene på Plesk delt hosting -kontoer.
OppføringstypePrioritetVertPeker til
A (vert)-post@
MX (postutveksler)10@post. domenenavnet ditt
Advarsel: Du må slette alle andre MX (Mail Exchanger)-oppføringer i DNS-sonefilen for at e-posten skal fungere. MX-oppføringen oppført ovenfor skal være den eneste MX-oppføringen.

Hvis du har Plesk -nettstedet ditt konfigurert på et underdomene (f.eks. Plesk .coolexample.com), erstatter du hver forekomst av "@" med underdomenet ditt og bruker domenenavnet inkludert underdomenet i MX -oppføringen.

Valgfrie oppføringer

Du trenger ikke legge til alle disse postene i sonefilen din, men hvis du gjør det, vil visse funksjoner fungere, for eksempel Autodiscovery via Outlook.

OppføringstypeVertPeker til/Verdi
CNAMEftp@
A (vert)ipv4@
CNAMElister@
A (vert)nettpost@
CNAMEwww@

Du kan også fjerne følgende DNS -oppføringer:

CNAME -oppføringer
e -post
imap
pop
smtp