Konfigurer domenenavnet mitt

Konfigurering av domenenavnet ditt er det første trinnet for å skape en fremragende tilstedeværelse på nettet. Dette er merket ditt og hvordan folk vil finne deg på nettet. Husk på at dette kun gjelder hvis du ikke har aktivert domenet ditt ennå.

Finn ut mer om hvordan du bruker domenenavnet ditt med vår korte video nedenfor.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på domenenavnet ditt på listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Klikk på Bruk mitt domene. Ser du ikke knappen? Dette betyr at domenet ditt allerede er blitt aktivert, men du kan fremdeles konfigurere et nettsted eller en e-postadresse.
  4. Velg det alternativet som fungerer best for ditt nettsted. Alternativene dine kan se forskjellige ut avhengig av kontoinnstillingene dine.

Finn ut mer