Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Konfigurer e-post på BlackBerry 10

For å konfigurere Office 365 fra GoDaddy-e-post på BlackBerry (OS 10 og nyere), følger du trinnene i denne artikkelen.

1. Naviger til Innstillinger-meynen, velg Kontoer, og klikk deretter på Legg til konto-alternativet nederst på skjermen.
  2. Trykk på E-post, kalender og kontakter.
  3. Angi e-postadressen din og klikk på Neste.
  4. Angi passordet ditt og klikk på Neste. Deretter klikker du på Fullfør.
  5. Klikk på Fullfør.

Hvis din BlackBerry ikke kunne konfigurere kontoen din, kan du prøve de følgende to metodene:

Exchange ActiveSync (EAS)

EAS tilbyr alle fordelene med å bruke en Exchange-basert konto.

1. Naviger til Innstillinger-meynen, velg Kontoer, og klikk deretter på Legg til konto-alternativet nederst på skjermen.
  2. Trykk på Avansert nederst på skjermen.
  3. Velg Microsoft Exchange ActiveSync.
  4. Fyll ut følgende:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Brukernavn Angi e-postadressen din
    E-postadresse Angi e-postadressen din
    Serveradresse Skriv inn outlook.office365.com
  5. Klikk på Fullfør.

IMAP/POP

Å bruke Office 365 som IMAP- eller POP-e-postkonto gir deg ikke alle fordelene med en Exchange-basert e-postadresse – det sjekker kun e-posten din og ikke noen av de tilknyttede ressursene, slik som kalenderne dine.

1. Naviger til Innstillinger-meynen, velg Kontoer, og klikk deretter på Legg til konto-alternativet nederst på skjermen.
  2. Trykk Jeg vil oppgi innstillingene for å legge til denne e-postkontoen.
  3. Rull ned og klikk deretter på Neste.
  4. Trykk på e-postadresse for internettleverandør (POP/IMAP), og trykk deretter på Neste.
  5. Angi den fullstendige e-postadressen for brukernavnet ditt (for eksempel email@domain.com).
  6. Rull ned og angi outlook.office365.com som navnet på den innkommende serveren. Deretter klikker du på Neste.
  7. Angi outlook.office365.com som navnet på den innkommende serveren. Deretter klikker du på Neste.
  8. Trykk på Fullfør.

For å være sikker på at du kan sende meldinger, trykker du på E-post, skriv en e-post og send den til deg selv.