Konfigurer e -post på Windows 8

Vi vet at du gleder deg til å få e -posten din konfigurert på Microsoft Windows® 8. Vi skal få den til å fungere om 5 minutter. Disse trinnene fungerer for de fleste av kundene våre, men noen ganger må du kanskje foreta noen ekstra endringer avhengig av hvor du bor og hvilke Internettleverandører du bruker.

FØR DU BEGYNNER: For å konfigurere Windows 8 med e -posten din, må du vite innstillingene og portene for IMAP Email Server. For å finne dem, gå til E -postoppsettsenter og skriv ned informasjonen som vises under E -postserverinnstillinger.

Merk: Windows 8 støtter for øyeblikket ikke POP3 -e -postkontoer. For å endre e -postkontoen din, seEndre Workspace Email -innstillingene fra POP til IMAP .

Slik konfigurerer du e -post på Windows 8

1. På Windows 8 -enheten din åpner du E -post og klikker deretter på Innstillinger -ikonet.
  2. Klikk på Kontoer i Innstillinger -menyen.
  3. Under Kontoer klikker du på Legg til en konto .
  4. Under Legg til en konto klikker du på Annen konto .
  5. Klikk på Vis flere detaljer .
  6. Angi følgende informasjon:
    IMAP
    E-postadresse Angi hele e -postadressen din.
    Brukernavn Angi hele e -postadressen din.
    Passord Angi passordet til e -postkontoen din.
    Innkommende e -postserver (IMAP) imap.secureserver.net
    Port 143
    Utgående (SMTP) e -postserver smtpout.secureserver.net
    Port 25
  7. Velg Utgående server krever godkjenning .
  8. Velg Bruk samme brukernavn og passord for å sende og motta e -post .
  9. Klikk på Koble til .

Det var det. Hvis alt fungerer som det skal, bør du se noen e -postmeldinger. For å sikre at du kan sende meldinger, skriv en e -post og send den til deg selv.