Legg til Workspace Email manuelt i Outlook 2010 eller 2013 (Windows)

Trinn 4 i Konfigurer Workspace Email -serien min.

Legg til arbeids -e -postkontoen din i Outlook 2013 eller 2010 for Windows PC ved hjelp av port- og serverinnstillinger. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter.

Microsoft støtter ikke lenger nye installasjoner av Outlook 2013 eller 2010 for Windows. Se Microsofts støtteside for mer informasjon.

1. Åpne Outlook, klikk på Fil og velg Legg til konto .
    Klikk på Fil, klikk på Legg til konto
  2. Velg Konfigurer serverinnstillinger manuelt eller ytterligere servertyper, og klikk på Neste .
    Velg Konfigurer serverinnstillingene manuelt eller ytterligere servertyper, klikk Neste
  3. Velg Internett-e-post og klikk på Neste .
    Velg Internett-e-post, klikk Neste
  4. Fyll ut følgende skjema:
    • Ditt navn: Fullt navn.
    • E -postadresse: Arbeids -e -postadresse.
    • Kontotype: POP eller IMAP. ( Hva er forskjellen mellom POP og IMAP? )
    • Innkommende server (er):
      imap.secureserver.net
      pop.secureserver.net
    • Utgående server: smtpout.secureserver.net
    • Brukernavn: Arbeids -e -postadresse.
    • Passord: Passord for arbeids -e -post.

Angi e -postkontoinnstillinger
  5. Velg Husk passord og fjern merkingen Krev pålogging med sikker passordautentisering.
  6. Klikk på Flere innstillinger ... og velg Utgående server .
  7. Velg Min utgående server (SMTP) krever godkjenning og Bruk de samme innstillingene som serveren for innkommende e -post .
    Utgående server: Velg Min utgående server krever godkjenning, og Bruk samme innstillinger
  8. Merk: Som et feilsøkingstrinn velger du Logg på med . Deretter angir du brukernavnet og passordet . Bruk hele arbeids -e -postadressen som brukernavn.

9. Gå til fanen Avansert , og fyll ut følgende felt:
    • Serverportnumre:
      IMAP: 993 (SSL - anbefalt) eller 143.
      POP: 995 (SSL - anbefalt) eller 110,
    • Denne serveren krever en kryptert tilkobling (SSL): Velg hvis du bruker SSL -porter.
    • Utgående server: 465, 587 (SSL - anbefalt) eller 80, 3535, 25
    • Bruk følgende type kryptert tilkobling: Angi til SSL hvis du bruker SSL -porter eller velg Ingen.
    • Tidsavbrudd for server: Dette er opp til deg.
    • Legg igjen en kopi av meldinger på serveren: Dette alternativet er opp til deg. Hvis du har en POP -konto, og du vil bruke mer enn én måte å få tilgang til e -posten din på, bør du velge dette. Hvis du etterlater en kopi på serveren vil du bruke lagringsgrensen for e -post raskere.

Avansert: Angi portinnstillinger
  10. Klikk på OK . På Legg til konto, klikker du Neste.
  11. Klikk på Fullfør . Outlook verifiserer innstillingene for arbeidsområdekonto og laster inn e -postinnboksen.

E -postkontoen din er på Outlook 2013/2010, og alt er klart! Hvis du vil legge til e -posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige . Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking