Konfigurer e-posten min på Outlook 2010

Denne artikkelen gjelder bare for Arbeids-e-post. Klikk her for Office 365 Outlook 2010-instruksjoner.

Du kan konfigurere din Arbeids-e-post i Microsoft® Outlook 2010. Vi anbefaler å bruke Oppsettsverktøyet for Outlook, for å automatisk konfigurere e-posten din i Outlook 2010. Men hvis du ønsker å konfigurere e-posten selv, følger du disse instruksjonene.

Du må først slå på Enkel konfigurering av Outlook i Arbeidsområde-kontoen din. Dette skaper en Autosøk-oppføring som gjør konfigureringen enklere. Les mer om Enkel konfigurering av Outlook.

Advarsel: Verktøyet Enkel konfigurering av Outlook fungerer kun hvis domenet ditt er registrert i samme GoDaddy-konto, med GoDaddy-navneservere. Hvis domenet ditt er registrert et annet sted, se:
  1. Logg på Arbeids-e-postkontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. I Arbeidsområde-kontoen din klikker du på Verktøy-menyen.
  3. Velg Konfigureringssenter for e-post.
  4. Hvis du har e-post konfigurert for flere domener, velger du domenet du vil bruke fra Domene-listen.
  5. Under Enkel konfigurering av Outlook klikker du på På/av-vekslebryteren og sørger for at den sier .

Nå kan du konfigurere din Arbeids-e-post i Outlook 2010.

1. Åpne Outlook 2010.
  2. Hvis dette er første gang du har åpnet Outlook 2010, ser du en velkomstskjerm.
    1. Klikk på Neste.
      Velkomstskjerm for Outlook 2010, klikk på Neste
    2. Velg Ja, og klikk på Neste.
      Velg Ja, klikk på Neste
  3. Hvis du allerede har konfigurert en e-postadresse i Outlook 2010, ser du innboksskjermen.
    1. Klikk på Fil.
      Klikk på Fil
    2. Klikk på Legg til konto.
      Klikk på Legg til konto
  4. Sørg for at E-postkonto er valgt, og angi Arbeids-e-postdetaljene dine.
    Felt Hva du skal skrive inn
    Ditt navn Navnet du vil vise som Fra-visningen på e-postene dine
    E-postadresse Arbeids-e-postadressen din
    Passord Passordet for Arbeids-e-posten din
    Skriv inn passordet på nytt Passordet for Arbeids-e-posten din, igjen
    Angi Arbeids-e-postdetaljene
  5. Klikk på Neste.
    Klikk på Neste
  6. Outlook 2010 vil teste innstillingene dine. Du kan se et popup-vindu med spørsmålet Tillat dette nettstedet å konfigurere … Velg Ikke spør meg om dette nettstedet igjen, og klikk på Tillat.
    Velg Ikke spør meg, og klikk på Tillat
  7. Når Outlook 2010 er ferdig med konfigureringen av kontoen din, sier den Gratulerer! Klikk på Fullfør.
    Klikk på Fullfør

Det var det hele! E-posten din er nå konfigurert i Outlook 2010.

Neste trinn

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.