Konfigurer e-posten min på Outlook 2013

Etter at du har konfigurert Arbeids-e-postkontoen din, kan du konfigurere e-postadressen din på Outlook 2013. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter fra Outlook på Windows-datamaskinen din.

Microsoft støtter ikke lenger nye installeringer av Outlook 2013 (Windows) og Outlook 2011 (Mac). Se Microsofts støtteside for mer informasjon.

1. Åpne Outlook 2013, klikk på Fil og deretter + Legg til konto.
  2. På siden Automatisk kontooppsett bekrefter du at E-postkonto er valgt. Klikk på neste
  3. Angi kontodetaljene dine i de oppgitte feltene.
    Felt Hva du skal skrive inn …
    Ditt navn Navnet du vil vise som avsendernavnet.
    E-postadresse Adressen til Arbeids-e-postkontoen din.
    Passord Passordet til Arbeids-e-postkontoen din.
    Angi passord på nytt Passordet for e-postkontoen din.
  4. Klikk på Neste. Outlook vil bruke Automatisk kontooppsett til å finne kontoserverdetaljene dine og konfigurere kontoen din. Du vil se haker ved siden av hver linje, og deretter en melding om at kontoen din er konfigurert.
    Melding om at kontoen er konfigurert

Merk: Hvis verktøyet Automatisk kontooppsett ikke kan legge til kontoen din, må du kanskje konfigurere den manuelt.

5. Klikk på Fullfør.
  6. Bekreft at e-posten din fungerer ved å sende deg selv en teste-post fra Arbeidsområdets nettpost og svare på den fra Outlook 2013.