Konfigurer e -postoppsett manuelt på Thunderbird manuelt

Lær hvordan du manuelt konfigurerer innstillingene for arbeids -e -postkonto på Thunderbird i tilfelle kontooppdagelsesverktøyet mislykkes. ( Konfigurer e -posten din ved hjelp av et verktøy for automatisk registrering .)

1. Hvis Thunderbird ikke godtar kontoinformasjonen din, klikker du på Manuell konfigurering .Klikk på manuell konfigurering
  2. Angi IMAP SSL -innstillingene:
    Serverens vertsnavn Port SSL/TLS Autentisering
    Innkommende (IMAP) imap.secureserver.net 993 SSL Vanlig passord
    Utgående (SMTP) smtpout.secureserver.net 465, 587 SSL Vanlig passord
    Brukernavn Arbeids-e-postadresse

Merk: Du kan også bruke POP3 til å konfigurere arbeids -e -postkontoinnstillingene dine. Se Bruk POP-innstillinger for å legge Workspace Email til en e-postklient.

3. Klikk på Test på nytt .
    Klikk på re-test
  4. Klikk på Ferdig .
  5. Test at e -posten din er konfigurert riktig ved å sende deg selv en melding fra nettposten din. Når du mottar det, svarer du fra Thunderbird for å teste de utgående serverinnstillingene dine.

Merk: Hvis Thunderbird fremdeles ikke kan bekrefte kontoinformasjonen din, tar du kontakt med kundestøtte

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte tredjepartsprodukter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Thunderbird er et varemerke for Mozilla Foundation i USA og/eller andre land. Med enerett.