Konfigurer ekstern tilgang for en Gmail -konto med POP3

Konfigurer ekstern tilgang til Gmail -en din (på POP3) fra arbeids -e -postkontoen din. Når du legger til en ekstern konto, kan du angi mappen du vil at e -postmeldinger skal flyttes til, sjekke serveren automatisk for ny e -post, bruke søppelpost og leveringsregler for meldinger på kontoen og lagre en kopi av meldingene dine på serveren.

Trinn 1: Konfigurer POP3 i Gmail

Før du kan legge til ekstern tilgang i Workspace Email, må du konfigurere POP3 i Gmail.

1. Logg på Gmail -kontoen din .
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger > Se alle innstillinger .
  3. Velg Videresending og POP/IMAP -fanen.
  4. Ved siden av POP -nedlasting velger du Aktiver POP for all e -post eller Aktiver POP for e -post som ankommer fra nå av .
  5. Velg Lagre endringer.

Trinn 2: Konfigurer ekstern tilgang i Workspace Email

For å følge disse trinnene må du være i klassisk visning .

1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. I Klassisk visning velger du Innstillinger > Personlige innstillinger .
    Klikk på Innstillinger og deretter på Personlige innstillinger
  3. Velg Ekstern e -post -fanen.
  4. Velg Legg til ny .
  5. For Type velger du Gmail fra listen.
  6. Skriv inn Gmail -brukernavn og -passord .
  7. For Innleveringsmappe , velger du Innboks (eller din foretrukne mappe) fra listen.
  8. Velg avmerkingsboksen Filtrer søppelpost og bruk leveringsregler for å flytte søppelpost til en mappe du ønsker. Alle meldingsleveringsregler du angir for innboksen din, gjelder.
  9. Merk av for Sjekk automatisk for å få Workspace Email til å sjekke serveren for nye meldinger automatisk hvert 30. minutt.
  10. Velg avmerkingsboksen Forlat kopi på server for å lagre en kopi av nedlastet e -post på serveren. Når du bruker POP3, lagres ikke en kopi av e -posten du laster ned automatisk til serveren, så vi anbefaler at du gjør dette.
    Konfigurer en ekstern e -postkonto
  11. Velg OK .