Konfigurer en brannmur

ALTEXT

Sikre nettstedet ditt
Passord og 2SV | Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
SSL | Brannmur | Overvåk og skann
Sikker betaling | CMS -oppdateringer

Hva er det?

Nettstedet ditt har, som et hus, en dør (inngangspunkt) og vinduer (kontaktskjema, betalingsportal osv.). Nettstedssikkerhet er døren, låsen og alarmsystemet.

Hvorfor trenger jeg det?

Skadelig programvare diskriminerer ikke. Med mer enn 30 000 nye nettsteder hacket daglig, vil du sørge for at du er proaktiv når det gjelder å beskytte nettstedet ditt. Med en brannmur på plass, har du en sjanse til å beskytte nettstedet ditt mot de dårlige skuespillerne som er der ute.

Hva må jeg gjøre?

Det avhenger av typen nettsted du har. Velg produktet ditt og se hvilke ressurser som er tilgjengelige for det.

Nettsteder + Markedsføring

Du er allerede beskyttet! Vi administrerer og overvåker brannmuren for nettstedet ditt + Markedsføring.

Alle andre nettsteder

Abonnere på en brannmurtjeneste. For brannmurer som selges av andre selskaper, følger du instruksjonene for aktivering og konfigurering. GoDaddy Nettstedssikkerhet inkluderer en brannmur, og vi gjør det enkelt å konfigurere .