Konfigurer en catch-all-e-postkonto

En catch-all-e-postkonto mottar alle meldinger sendt til feil e-postadresser for det domenet. Hvis du ikke konfigurerer catch-all-kontoen, kommer meldinger sendt til feil e-postadresser tilbake til avsenderen.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Velg Vis e -post øverst.
    • Slik oppretter du en eksisterende e-postadresse til din oppsamlingskonto : Velg e-posten du ønsker å opprette en e-postkonto med.
    • Slik oppretter du en ny catch-all-e-postkonto : Velg Opprett og angi din nye e-postadresse og passord.
  3. Velg Vis flere alternativer .
  4. Merk av i boksen ved siden av Gjør dette til en oppsamlingskonto .
  5. Velg Lagre for en eksisterende konto eller velg Opprett for en ny konto.