Konfigurer HIPAA -kompatibel e -post

HIPAA krever at helsepersonell sørger for at deres forretningsforbindelser vil beskytte elektronisk Protected Health Information (ePHI). HIPAA -kompatible e -postkontoer er en del av HIPAA -overholdelsesprosessen.

For å bruke HIPAA -kompatibel e -post må du ha minst én Business Premium- eller Premium Security -Microsoft 365 -konto.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Tillegg øverst til venstre.
  3. Velg Kom i gang ved siden av e -post som er i samsvar med HIPAA.
  4. Velg avmerkingsboksen ved siden av Jeg godtar Microsoft 365 HIPAA Business Associate Agreement .
  5. Angi kontaktinformasjonen din. Disse kreves av Microsoft, slik at de kan kontakte alle kunder i det svært usannsynlige tilfellet av datainnbrudd.
  6. Velg Godta & send .

Nå som du har signert Business Associate Agreement (BAA), er e-postkontoene du oppretter automatisk HIPAA-kompatible. Husk at HIPAA -kompatibel e -post er en del av virksomheten din som er HIPAA -kompatibel.

Relatert trinn

• Hvis du ser et telefonnummer i stedet for en Kom i gang- knapp, kan du ringe (480) 463-8843 for å finne ut hvordan du aktiverer HIPAA-kompatibel e-post