Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer hostingkontoen min for forhandler

Etter at du har kjøpt en hostingplan for forhandlere, må du konfigurere den før du kan konfigurere den for kundene dine.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Konfigurer ved siden av hostingkontoen til forhandleren du vil bruke.
  4. Velg domenet du vil bruke fra kontoen din, eller angi et manuelt, og klikk på Neste.
  5. Velg et datasenter som er nær kundene dine, og klikk på Neste .
  6. Opprett et brukernavn og passord for WHMCS og klikk på Fullfør.

Det vil ta noen minutter å klargjøre for hostingkontoen din for forhandler. Når det er gjort, klikker du på Gå til instrumentbord .

Merk: Hvis du konfigurerer kontoen din med et internasjonalisert domenenavn , må du angi punktkodeversjonen av domenenavnet.