Konfigurer kontoen din

Når du har kjøpt en vertsplan, bør du sette det opp før du kan bruke det til ditt nettsted.

Oppsett av en cPanel delt vertskonto endrer DNS-postene til ditt domenenavn. Dette betyr at ditt eksisterende nettsted og e-postadresser kan slutte å fungere. Hvis du ikke er sikker på om det vil påvirke ditt nettsted, kan du ta kontakt med vår støtteavdeling.

Oppsett av din vertskonto.

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter påAvslutt.

Du kan bruke det nye cPanel-brukernavnet og Nytt cPanel-passord som du oppretter for å logge deg direkte på cPanel på http://coolexample.com/cpanel, hvor coolexample.com er ditt domenenavn.