Konfigurer kontoen din

Når du har kjøpt en vertsplan, bør du sette det opp før du kan bruke det til ditt nettsted.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Velg eller skriv inn domenenavnet du vil bruke.
  5. Klikk på Last opp nettstedet ditt.
  6. Hvis domenenavnet ditt ikke er registrert er pr. i dag, velg alternativ for overføring.
  7. Hvis domenenavnet ditt ikke peker mot våre DNS-servere, må du løse dette problemet eller hoppe over dette trinnet.