Konfigurer kontoen min

Hvis du allerede har kjøpt Nettstedssikkerhet, må du konfigurere den for å begynne å skanne nettstedet ditt for å identifisere sårbarheter eller brudd.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Konfigurer.
  3. Velg eller angi domenenavnet du vil bruke, og klikk så Kom i gang med nettstedssikkerhet.

Neste trinn

Hva du må gjøre, avhenger av noen få ting:

• Hvis du har en Essential-, Deluxe-, Ekspress- eller Ultimat-konto, og det for øyeblikket finnes skadelig programvare på nettstedet ditt, må du be om en opprensking av skadelig programvare.
  • Hvis DNS for nettstedet ditt er hostet et annet sted, og du har kjøpt en Deluxe-, Ekspress- eller Ultimat-konto, må du manuelt konfigurere brannmuren for nettappen din (WAF).