Konfigurer kontoen min

Etter at du har kjøpt Nettstedssikkerhet, konfigurerer du det slik at det skanner nettstedet ditt for å identifisere sårbarheter eller brudd. Du kan også bruke dette til å konfigurere Nettstedsikkerhet Basic.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer, ved siden av Nettsikkerhet-kontoen du ønsker å konfigurere, velger du Konfigurer.
  3. Velg eller skriv inn domenenavnet du ønsker å beskytte, og velg deretter Neste.

Det var det hele! Nettstedssikkerhet-kontoen din vil konfigureres og vise en melding som sier at domenet ditt ble lagt til.