Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Aktiver Lokal henting Pluss

Trinn 1 i Konfigurer lokal henting pluss -serien.

Påkrevd: Local Pickup Plus er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående kjøp.

Lokal henting pluss -funksjonen lar deg tilby hentealternativer til kundene dine når de sjekker ut.

Slik får du tilgang til denne funksjonen i butikken din:

1. Logg på WordPress .
  2. Gå til WooCommerce og velg Innstillinger .
  3. Fra Shipping -fanen velger du Local Pickup Plus .

På den siden finner du følgende segmenter:

Generelt

Her kan du aktivere det lokale hentealternativet for butikken din og sette opp funksjonen for geokoding:

• Aktiver: Aktiverer lokal henting pluss.
  • Tittel: Navnet på fraktmetoden som vises til kunder under kassen.
  • API -nøkkel for Google Maps Geocoding API: Aktiverer geokoding for lokal henting pluss.
  • Aktiver logging: Aktiverer logging for Google -forespørsel om geokoding -API. Vi anbefaler at du lar dette være deaktivert med mindre du opplever problemer med geokoding.
Tilbake til toppen

Kasse -visning

Med disse innstillingene kan du definere nærmere når Lokal henting er tilgjengelig, og hvordan kunder kan velge det som et behandlingsalternativ:

• Velge lokasjoner: La kundene velge forskjellige hentested for hver kvalifiserte vare, eller begrense til én hentested per bestilling.
  • Håndtering av handlevogn: Bestem om kundene har muligheten til å sende eller hente kvalifiserte varer individuelt, eller om én håndteringsmetode må brukes for alle varer.
    • Gjelder hvis Velge lokasjoner er satt til å kun tillate ett hentested per bestilling.
  • Standardhåndtering: Fastslå om elementene er standard for levering eller henting når de er kvalifisert.
    • Gjelder hvis Velge lokasjoner er satt til å kun tillate ett hentested per bestilling.
  • Sorteringsrekkefølge for sted: Bestem hvordan hentestedene skal vises for kundene:
    • Standard (viser standard liste for hentelokasjoner)
    • Avstand fra kunde ( geografisk koding påkrevd )
    • Alfabetisk etter plasseringsnavn
    • Sist lagt til sted
Tilbake til toppen

Pickup -avtaler

Disse innstillingene lar deg presentere alternativet for kundene å velge en hentedato og tidspunkt for bestillingen. Mens innstillingene for pickup -avtale -modus , Avtaletid og beregningstid for leveringstid brukes generelt, kan resten av disse innstillingene konfigureres individuelt på hentestedene .

• Modus for henting: Avgjør om alternativet for henting av avtale skal vises og om det er påkrevd.
  • Avtalevarighet: Angi forventet varighet for henteavtaler.
  • Avtalegrenser: Begrens hvor mange kunder som kan velge samme hentetid.
  • Standard arbeidstid: Bestem når kunder kan hente bestillinger.
  • Vanlige helligdager: Angi datoene for henting vil ikke være tilgjengelig.
    Merk: Helligdager som ikke endres, og som endrer dato, må tilbakestilles hvert år.
  • Standard leveringstid: Fastslår hvor mye tid som må gå mellom kassen og når kunden kan hente bestillingen.
  • Leveringstidsberegning: Bestem hvordan leveringstiden beregnes:
    • Telle bare åpningstider - Viser den tidligste tilgjengelige hentetiden basert på åpningstider og høytider.
    • Tell kalenderdager - ignorerer åpningstider og høytider.
  • Standard frist: Angi en standard frist som kundene må hente bestillingene sine innen. La den stå på null hvis du ikke vil håndheve en frist.
Tilbake til toppen

Pris & Avgift

Her kan du angi at lokal henting skal utløse en rabatt eller et gebyr når du velger dette i kassen, og bestemme hvordan avgiftene skal håndteres.

Standard prisjustering: Angi lokal henting for å belaste et gebyr eller utløse en rabatt. Avgift for henting: Når du merker av for dette, gjelder avgiftssatsene for bestillinger basert på hentestedet i stedet for kundens adresse.

Tilbake til toppen