|  Hjem
Hjelp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer Microsoft 365 -kontoen min med Exchange

Etter e -postoverføringen, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange. Med Exchange er dataene dine (e -post, kontakter og kalendere) tilgjengelige på alle enhetene dine og kan gjenopprettes fra serveren. Du får sikker, rask og pålitelig e -post.

Velg hvilken e -postklient som er riktig for deg.

Mobil

Android
Google Pixel
iPhone og iPad (iOS)

Stasjonær PC

Mac (macOS)
Windows PC

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.