Konfigurer min 4. generasjon-server

Slik kan du konfigurere 4. generasjon-serveren din med servernavn og annen administrativ informasjon.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på ServereMine produkter-siden, og klikk på Administrer ved siden av serveren du vil bruke.
  3. Skriv inn et navn for serveren din i Servernavn-feltet.
  4. Velg en OS samt plasseringen til datasenteret (hvis det er tilgjengelig), og klikk deretter på Neste.
  5. Fyll ut følgende felt, og klikk deretter på Fullfør:
    Felt Beskrivelse
    Administrator-brukernavn Angi et brukernavn for å logge på serveren din.

Brukernavnet kan bare inneholde små bokstaver, være mellom 5 og 12 tegn og kan ikke inneholde et reservert ord.

Passord og Bekreft passordet Angi et passord du kan bruke til å logge på serveren med.