Konfigurer min e-postkonto med POP-innstillinger

Du kan bruke POP (Post Office Protocol) til å konfigurere e-postkontoen din på de fleste e-postklienter. POP har noen begrensninger, og kan ha problemer med å få tilgang til e-posten din fra flere enheter. Finn ut mer om forskjellen mellom IMAP og POP og se hvilken type kontoinnstillinger du har.

1. Åpne Konfigureringssenter for e-post. Du kan bli bedt om å logge på Arbeidsområde-kontoen din. (Finn ut mer om Konfigureringssenter for e-post.)
  2. Finn POP-innstillingene dine i delen Innstillinger for e-postserver. Hold denne informasjonen åpen, du kommer til å trenge informasjonen Innkommende server (POP) og Utgående server (SMTP) for å fullføre konfigureringen av e-postklienten.
    Finn POP- og SMTP-innstillinger i Innstillinger for e-postserver
  3. Åpne din valgte e-postklient og begynn å opprette en ny konto.
  4. Når du kommer til siden for IMAP/POP-innstillinger, angir du informasjonen Innkommende server (POP) og Utgående server (SMTP).

Server SSL-port (sikker) Standard port
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 993 143
  5. E-postklienten din vil kanskje kreve passordgodkjenning for din Utgående e-postserver. Hvis den gjør det, angir du Arbeids-e-postadressen og -passordet i innstillingsområdet.
  6. Når e-postkontoen din er på e-postklienten, send deg selv en test-e-post fra Arbeidsområdets nettpost og svar på den. (Ønsker du spesifikke instruksjoner for e-postklienten din? Se delen Mer informasjon.)

Neste trinn

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.