Konfigurer min nettlagring

Etter at du har kjøpt Nettlagring, konfigurerer du kontoen din og spesifiserer innstillinger, for eksempel om du vil knytte Nettlagring til e -postkontoen din. Når konfigureringen er fullført, kan det ta opptil 30 minutter før Nettlagring -kontoen din blir aktiv.

Når du er ferdig med å konfigurere kontoen din, kan du begynne å bruke din nettlagring. For informasjon om hvordan du logger deg på Nettlagring -kontoen din, seFå tilgang til din Nettlagring -konto .