Konfigurer min Nettstedstjeneste

Hvis du ikke har satt opp Nettstedpleie -planen din, må du gjøre det først (det går fort) før du ber om en oppdatering for nettstedet ditt.

1. Gå til Nettsteddesigntjenester og logg inn med brukernavn og passord.
  2. Ved siden av omsorgsplanen for nettstedet velger du Konfigurer nettstedspleie .
    velg sett opp nettstedpleie
  3. Legg til informasjonen i skjemaet og velg deretter Send inn .
    legg til nettstedet ditt og kontaktinformasjonen i skjemaet

Merk: Hvis du bare har ett nettsted, blir det valgt som standard.

4. Du ser et bekreftelsesskjermbilde og kan umiddelbart be om en oppdatering for nettstedet ditt. (Hvis nettstedet ditt fortsatt bygges, vil det gi deg beskjed.)