Konfigurer min nye Office 365-e-postkonto

Det første trinnet i konfigureringen for din nye Office 365-konto er å koble sammen domenet med og opprette en GoDaddy Office 365-e-postkonto. Etter det kan du konfigurere e-postkontoen din på telefonen eller datamaskinen.

1. Finn kvitterings-e-posten for GoDaddy Office 365 i innboksen, og klikk på Kom i gang.
    Klikk på Kom i gang
  2. Angi domenet og klikk på Fortsett.
    Velg domene, klikk på fortsett

Merk: Du kan konfigurere e-postkontoen din på et eksternt domene som ikke er registrert hos GoDaddy.

Har du allerede en Arbeids-e-post på dette domenet? Du kommer til å se meldingen Eksisterende e-post. Klikk på Fortsett og bytt domenets e-posttjeneste til Office 365.

3. Fyll ut Office 365-e-post-skjemaet ved å angi den følgende informasjonen:
    Felt Skriv inn informasjon
    Brukernavn Angi et brukernavn (f.eks.: navn@braeksempel.com).
    Fornavn Angi brukerens fornavn.
    Etternavn Angi brukerens etternavn.
    Koble til domener? Velg Ikke del (med mindre domenene er del av en virksomhet eller venture, og du vil at brukerne skal dele kontakter og filer).
    Administratortillatelser Velg Ja for å tilordne denne kontoen administratortillatelser.

Merk: Vi anbefaler at du konfigurerer den første e-postkontoen din som administrator, slik at du kan administrere kontoen din. Dette alternativet vises bare hvis du har flere brukere på samme konto.
    Opprett et passord Lag et nytt og unikt passord for denne kontoen.
    Bekreft passordet Skriv inn passordet en gang til.
    Send kontoinformasjon til Det er hit vi sender kontovarsler, som påloggingsinformasjon og hjelp til konfigurering, når kontoen er klar. Du kan legge til opptil fem e-postadresser.
  4. Klikk på Opprett. Du vil motta en e-post med bekreftelse til adressen du oppga.
    Velg domene, klikk på fortsett