Konfigurer mitt nettsted

Når du begynner å bygge ditt eget nettsted, spør vi deg hva det handler om. Dette lar oss generere design spesielt utformet til dine behov. Det er mange virksomhetskategorier, men alternativene dine slutter ikke der. Planlegger du et bryllup eller skal du lage en CV? Da har vi det du trenger, inkludert kompatible bilder.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Skriv de første bokstavene i valget ditt inn i feltet Hva dreier nettstedet ditt seg om?, og du får opp en liste med valg. Du kan velge ett med en gang eller skrive ferdig.
    Angi type nettsted eller virksomhet

Merk: Hvis du kjøpte abonnementet for Nettbutikk ser du istedenfor Hva slags type virksomhet er det? Hvert abonnement har alle designene.

3. Angi navnet på nettstedet eller virksomheten din i neste felt, og klikk på Kom i gang.
    Angi navnet på nettstedet eller virksomheten
  4. Det tar litt tid før designet på nettstedet genereres, og når startskjermen vises, klikker du på Velg farger og skrifttyper.
    Klikk på Velg farger og skrifttyper
  5. Når Tema-panelet vises, kan du endre på hovedfargen og skrifttypen til nettstedet.
    Hvis du ønsker det, kan du endre fargen og skrifttypen

Merk: Hvis du vil endre noe annet på nettstedet ditt, klikker du på Rediger-knappen.

6. Temainnstillingene og alle andre endringer lagres automatisk, så klikk på Forhåndsvis når du er ferdig for å se resultatene. Hvis du vil, kan du bruke ett av dine andre domener eller kjøpe ett nytt domene.
  7. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).