Konfigurer mitt nettsted

Når du begynner å bygge nettstedet ditt begynner vi med å be deg velge en nettstedskategori, slik at vi kan skreddersy designene til dine behov. Du vil velge et tema før du velger sidens farge og skrifttype.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å starte opp.
  3. Den første gangen du starter siden din vil et La oss begynne!-vindu be deg skrive et par ord som beskriver hva slags type nettsted (eller butikk) du oppretter. Mens du skriver vil menyen vise populære forslag. Velg en eller skriv inn hva du vil.
  4. I det neste feltet skriver du inn hva du ønsker å kalle nettstedet eller butikken (opptil 64 tegn), før du velger Fortsett.
    Navngi nettstedet eller butikken din, trykk deretter på Fortsett

Merk: Gå til Innstillinger for å forandre kategorien og navnet til siden.

5. Nå kan du finjustere nettstedet ditt ved å velge Tema og deretter Prøv et nytt utseende.
    Velg tema
  6. Se gjennom temaene inntil du finner et du liker og velger det. Hvert tema har et eget navn så du kan huske den du liker.

Merk: Når du velger et tema vil det automatisk bli brukt på siden din. Husk på navnet til det forrige temaet hvis du har lyst til å bytte tilbake.

7. Når du er klar til å offentliggjøre siden, publiserer du nettstedet ditt.

Vis meg hvordan

Denne videoen er leksjon 6 av Slik gjør du det-serien for Bygg ditt egen nettsted