Konfigurer Outlooks overføringsassistent i dag (Windows)

Hvis du når du overfører e -posten din og bruker Outlook 2010 eller nyere på Windows, kan du installere Outlooks overføringsassistent for å hjelpe overgangen til å gå jevnere. Den konfigurerer automatisk Outlook, oppretter en ny Microsoft 365 -profil og flytter lokale data.

Etter at du har startet overføringen, vil du motta en e-post som ber deg om tillatelse til å ta seg tilgang til kontoen din slik at vi kan fullføre overføringstjenesten.

1. Fra bekreftelses -e -posten din velger du Start for å bekrefte at vi har din tillatelse til å fortsette. Dette åpner Outlooks overføringsassistent.
  2. Velg Last ned for Windows PC .
  3. Etter at Outlooks overføringsassistent er installert, åpner du programmet og velger OK, la oss starte.
  4. Angi e -postadressen og passordet ditt , og velg deretter Neste trinn .
  5. Velg Minimer . Outlooks overføringsassistent vil fullføre oppgaven og kjøre i bakgrunnen til flyttingen er fullført. Du kan fortsette å bruke e -posten din som vanlig mens programmet kjører.

Etter at overføringen er ferdig, vil du motta en e-postbekreftelse med instruksjoner for neste trinn.

Tilknyttede trinn