Konfigurer Outlooks overføringsassistent i dag (Windows)

Hvis du overfører e-posten din og bruker Outlook 2010 eller nyere på Windows, kan du installere Outlooks overføringsassistent for å hjelpe overføringen med å gå mer problemfritt. Den konfigurerer automatisk Outlook, oppretter en ny Office 365-profil og flytter lokale data. (Hva er Outlooks overføringsassistent?)

Etter at du har startet overføringen, vil du motta en e-post som ber deg om tillatelse til å ta seg tilgang til kontoen din slik at vi kan fullføre overføringstjenesten.

1. Fra e-postbekreftelsen klikker du på Start for å bekrefte at vi har din tillatelse til å fortsette. Dette skal høre til å åpne siden Outlooks overføringsassistent.
  2. I raden Windows PC: , klikker du på Last ned for Windows PC.
  3. Etter at Outlooks overføringsassistent er installert, åpner du programmet og klikker på OK, la oss starte.
  4. Angi E-postadresse, Passord og velg Neste trinn.
  5. Velg Minimer, Outlooks overføringsassistent vil fullføre sine oppgaver og kjøre i bakgrunnen inntil overføringen er fullført. Du kan fortsette å bruke e-posten din som normalt mens programmet kjører.

Etter at overføringen er ferdig, vil du motta en e-postbekreftelse med instruksjoner for neste trinn.

Tilknyttede trinn