Konfigurer planen for markedsføringstjenester (Websites + Marketing)

Slik konfigurerer du en Marketing Services -plan for Websites + Marketing -kontoen din. Du må gjøre det først (det er raskt) før du ber om en oppdatering for nettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Nettsteder og velg Administrer -knappen ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet ditt velger du Nettsted og deretter Forespørsler .
    velg forespørsler
  4. Legg til informasjonen i skjemaet, og velg deretter Send inn.
    legg til nettstedet ditt og kontaktinformasjonen i skjemaet
  5. Du ser et bekreftelsesskjermbilde og kan umiddelbart be om en oppdatering for nettstedet ditt. (Hvis nettstedet ditt fortsatt bygges, vil det gi deg beskjed.)