Nettstedbygger Hjelp

Konfigurer produktalternativene mine

Med alternativer kan du tilpasse produktene du selger uten å måtte opprette ytterligere produkter. Hvis du for eksempel selger skjorter, kan du opprette alternativer for de ulike størrelsene og fargene for hver skjortetype som du har tilgjengelig.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. I instrumentbordet går du til Butikk og deretter Produkter.
  4. Velg Legg til produkt, eller rediger et eksisterende produkt ved å velge produktnavnet.
  5. Åpne fanen Inventar og alternativer.
    Inventar og alternativer
  6. Under Alternativer velger du Opprett alternativ.
  7. Skriv inn en alternativtype, for eksempel «farge» eller «størrelse».
  8. I Valg-feltet angir du en valgtype for alternativet. Angi for eksempel «rød» for farge, eller «liten» for en størrelse.
  9. (Valgfritt) Velg Opprett alternativvalg for å legge til flere valg, for eksempel flere farger og størrelser.
  10. Velg Ferdig for å lagre endringene.