GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer RSS-til-e-posttillegg

RSS-til-e- posttillegg henter innhold fra RSS-feeden din, og legger den i en e-post for å sende den ut etter planen din. RSS-tillegget er tilgjengelig for både Up & Running- og Pro- kontoer.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Tillegg øverst på skjermen.
  3. Velg Legg til flere .
  4. Bla ned til RSS til e -post , og klikk .
  5. Klikk påKlikk på oppsetthjulet (oppsetthjulet).
  6. Klikk på Legg til feed -knappen.
  7. Angi URL -en for feeden din, og klikk på Importer feed nå.

Merk: Hvis feed -URL -en din er forskjellig fra blogg -URL -en din, må du finne den i nettstedet ditt, eller i RSS -innstillingene. Ofte er det blogg -URL -en din etterfulgt av /feed .