Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer ShipEngine -kontoen min

ShipEngine er en integrert plattform som lar deg kjøpe fraktetiketter for å oppfylle bestillinger mottatt gjennom Websites + Marketing -butikken din. Mens opplevelsen av å kjøpe etiketter skjer i GoDaddy, håndteres fakturering og underliggende teknologi av ShipEngine.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Commerce , og deretter under Rapporter og innstillinger , velger du Leveringsmetoder .
  4. Velg Fraktetiketter .
  5. Rull ned og velg deretter Konfigurer ShipEngine -konto .
  6. Følg instruksjonene for å konfigurere ShipEngine -kontoen for å konfigurere en operatør og legge til midler til din ShipEngine -konto.
  7. Velg Gå tilbake til GoDaddy .