Konfigurer sikkerhetskopieringene dine

Når du har konfigurert kontoen, kan det være du må konfigurere sikkerhetskopieringene for at de skal fungere skikkelig på nettstedet ditt.

Merk: Hvis nettstedet ditt er hostet hos GoDaddy på en cPanel-hostingkonto, vil vi ta oss av dette for deg.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. I instrumentbordet for nettstedssikkerhet klikker du på Sikkerhetskopier.
  3. Ved siden av navnet på nettstedet ditt klikker du på tannhjulikonet, og deretter på Detaljer om nettsted.
  4. Skriv inn URL- og FTP-legitimasjonen din og klikk lagre.
  5. Klikk på Innstillinger for database og velg alternativet som best passer med nettstedet ditt. Klikk på Lagre.
  6. Klikk på Andre alternativer og still inn hyppighet, varslinger og starttid for sikkerhetskopieringen slik du foretrekker, og klikk på Lagre.

Den første sikkerhetskopien vil fullføres innen noen timer (store nettsteder kan ta lengre tid). Du vil motta en e-postvarsling når sikkerhetskopieringen er ferdig.