Konfigurer SSL-sertifikatet mitt til å fungere med brannmuren for nettbaserte apper (WAF).

Hvis du er på en Nettstedssikkerhet Ekspress-, Deluxe- eller Ultimat-plan, leverer vi HTTPS-støtte for nettstedet ditt som en del av Brannmur for nettbaserte apper (WAF). Du kan også bruke et tilpasset sertifikat (EV, OV eller Wildcard) i tillegg til det vi leverer, med bare noen få enkle trinn.