Konfigurer videresendere av e -post i Linux -hostingkontoen min

Du kan konfigurere funksjonen for videresending av e -post i cPanel for å videresende kopier av innkommende e -post.

Merk: For mer informasjon, se cPanel -dokumentasjonen for videresendere .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på videresendere i delen E -post på cPanel -startsiden.
  5. Legg til typen videresending du vil bruke. For detaljer, se cPanel -dokumentasjonen for denne funksjonen .