Endre innstillingene mine for videresending av personvern for e -post

Alle kvalifiserte domener registrert hos GoDaddy har all kontaktinformasjon for domener erstattet automatisk av proxy -opplysninger fra leverandøren av personverntjenester, Domains By Proxy & reg ;. Domener med domener etter mellomtjener & reg; aktivert få en privat, unik e -postadresse for å beskytte din personlige informasjon i WHOIS -katalogen . Konfigurer denne e -postadressen for å videresende meldinger til din foretrukne e -postkonto, endre innstillingene dine for å velge hvordan du vil motta e -postene dine eller slå av videresending av e -post helt.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  3. Under Personverninnstillinger velger du Rediger ved siden av Personvideresending av e -post .
  4. Velg innstillingene for videresending av e -post og angi din foretrukne e -postadresse når det er aktuelt:
    • Videresend all e -post til denne e -posten : Hver e -post sendt til Domains By Proxy & reg; e -postadressen vil bli sendt til den e -postadressen du foretrekker. Skriv inn din foretrukne e -postadresse i det tilgjengelige feltet.
    • Filtrer for søppelpost og videresend til denne e -posten : Vi ser etter søppelpost sendt til Domains By Proxy & reg; e -postadressen og fjern dem, slik at du kun vil motta legitime meldinger. Skriv inn din foretrukne e -postadresse i det tilgjengelige feltet.
    • Ikke videresend e -post : Du vil ikke motta e -post sendt til Domains By Proxy & reg; e -postadresse.
  5. Velg Lagre for å bekrefte endringene.

Relatert trinn

• Svar på en videresendt melding ved å skrive en ny e -postmelding til avsenderens e -postadresse, som du finner i emnelinjen til den videresendte e -postmeldingen. Å sende en ny e -postmelding betyr at du villig eksponerer din personlige e -postadresse for mottakeren.
  • Oppgrader domenebeskyttelsen din for å øke sikkerheten og beskyttelsen på domenene dine.