Konfigurer videresending av e -post for domener med personvernbeskyttelse

Når personvernbeskyttelse er aktivert på domenet ditt, oppretter vi en privat, unik e -postadresse. Du kan konfigurere denne e -postadressen slik at den videresender meldinger til din foretrukne e -postkonto. Endre innstillingene dine for å velge hvordan du vil motta e -postene dine, eller slå av videresending av e -post helt.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn ved å klikke direkte på det for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Rull ned til delen for Personverninnstillinger .
  4. Velg Rediger ved siden av videresending av personvern .
  5. Velg innstillingene for videresending av e -post, og angi e -postadressen din i det tilgjengelige feltet.
  6. Velg Lagre for å bekrefte endringene.

Relatert trinn

• Svar på en videresendt melding ved å skrive en ny e -postmelding til avsenderens e -postadresse, som du finner i emnelinjen til den videresendte e -postmeldingen. Hvis du sender en ny e -postmelding, utsetter du villig din personlige e -postadresse for mottakeren.