Konfigurer Workspace Email -domenet mitt med Microsoft 365

Når du konfigurerer Microsoft 365 fra GoDaddy på et domene som allerede bruker Workspace Email, må du bytte konto fra Workspace Email til Microsoft 365.

Har du ikke Microsoft 365? Sammenlign planene her .

Opprett e -postkontoen din

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Velg domenet ditt og fortsett .
  4. Hvis det allerede er en e -postkonto for dette domenet, vil du motta en E -postmelding. Velg Fortsett for å opprette en ny Microsoft 365 -e -post og bytte konto.
  5. Fyll ut skjemaet Opprett ny e -postkonto.

Merk: For å dele kontakter og filer med et annet domene, må begge domenene ha Microsoft 365 -kontoer.

6. Velg Opprett .
  7. Du får en melding om at passordet ditt blir oppdatert. Velg Fortsett . Det tar noen minutter før kontoen din blir konfigurert.

Bytt domenets e -posttjeneste

Deretter må du aktivere kontoen din og bytte til Microsoft 365.

1. Se etter en e -post fra GoDaddy som inviterer deg til Vennligst aktiver Microsoft 365 -kontoen din . Velg Kom i gang .
  2. I E & Office , vil du se et banner som informerer deg om at den nye e din ikke kan motta e -post ennå. Velg La oss fikse dette .
  3. Klar til å bytte -siden velger du Ja, Bytt nå for å bekrefte.
  4. Merk: Det kan ta opptil 48 timer å bytte over e -posten din. Du vil fortsette å motta e -post på Arbeidsområde -kontoen din til bryteren er fullført.