Konfigurere e-postkontoer

cPanel lar deg opprette nye e-postadresser på domenene som er hostet på kontoen din.

1. Logg på cPanel (Delt hosting/Server).
  2. I delen E-post klikker du på Kontoer.
  3. Klikk på Opprett konto.
  4. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Opprett konto.

Innbokskvoten teller mot Bruk av diskplass på kontoen din.

Neste trinn

Har du problemer?

• Hvis du har problemer med å legge til en cPanel-e-postkonto til Outlook.com-e-post, sjekker du ut Outlook.coms postmester for hjelp.
  • Hvis cPanel-e-postkontoene dine ikke fungerer, må du sannsynligvis oppdatere e-postinnstillingene til domenenavnet ditt (teknisk kjent som MX-posten til dens DNS-sonefil) – vi har den informasjonen for deg i Konfigurering av DNS for cPanel-domenet ditt.