GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurere en Automatisk svartjeneste

En automatisk svartjeneste er utmerket for å sende en kampanje automatisk til abonnenter lagt til en spesifikk liste. Automatiske svartjenester kan administreres når som helst.

Aktivere automatiske svartjenester

Bruk disse instruksjonene for å aktivere delen Automatiske svartjenester:

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Email Marketing og velg Administrer ved siden av abonnementet ditt.
  3. Klikk på Tillegg- menyen øverst på siden, og velg Legg til flere .
  4. I delen Automatiske svartjenester, klikk på veksleknappen for å slå den på.

Merk: Etter at den er slått på, kan du få tilgang til den automatiske svartjenesten ved å velge Automatiske svartjenester under Tillegg- menyen.

Opprette en automatisk svartjeneste

For å opprette en automatisk svartjeneste bruker du følgende instruksjoner:

1. Når du bruker Email Marketing , klikker du på Tillegg og deretter Automatiske svartjenester.
  2. Klikk på Ny automatisk svartjeneste -knappen.
    Ny automatisk svartjeneste -knapp
  3. I meldingen Opprett en ny automatisk svartjeneste fyller du ut forespurt informasjon.
    Opprett en ny automatisk svartjeneste
  4. Klikk på Opprett min automatiske svartjeneste! knappen for å fullføre.