GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Konfigurere en Automatisk svartjeneste

Klikk på Tillegg-menyen øverst på siden, og velg Legg til flere. Bla ned til alternativet Automatiske svartjenester, og slå det på. Når Automatiske svartjenester-området er slått på, har du tilgang til det ved å velge Automatiske svartjenester fra Tillegg-menyen.

Hvis du ønsker det, kan du også klikke på rullegardinmeny-pilen ved siden av den normale Skriv-knappen og velge Automatiske svartjenester-alternativet.

Videre fullfører du følgende trinn:

1. Navngi kampanjen din.

Dette bør være noe som gir mening for deg. Abonnentene kan ikke se dette.

2. Velg listen din.

Kampanjen du oppretter, sender til alle personene på listen når den kjører. Den sender i tillegg til kontakter som legges til i listen i fremtiden. Du kan ikke endre listen senere, så sørg for at du velger en liste som passer til behovene dine. Eller rett og slett lag en ny liste.

3. Velg intervaller.

Bestem deg for når du vil at utsendingene skal sendes ut. Du kan velge «dager», «uker» eller «måneder» og deretter et nummer. Hvis du har ulike e-poster i kampanjen din, kan du sende en ny utsending hver 2. dag, 3. uke, 4. måned, eller hva enn som passer for deg! Finn ut mer om intervaller her.

4. Velg det nærmeste alternativet ved behov.

Ved å merke av i denne boksen sørger du for at den aller første e-posten i kampanjen din sendes ut så snart en kontakt legges til i listen (eller hvis en kontakt allerede er oppført i listen, så snart kampanjen er klar og aktivert).

Nå er det på tide å designe dryppene! :)