Konfigurere kalenderen

Du kan vise alle offentlige kalendere på nettstedet ditt, forutsatt at du vet hva kalenderens iCalendar (iCal)-adresse er. iCal-dataformatet støttes av de fleste kalenderleverandører, men fremgangsmåten for å finne adressen varierer fra leverandør til leverandør.

Kalenderleverandør Slik finner du iCal-koblingen
Google Del Google-kalenderen min
Office 365 / Outlook Dele Office 365/Outlook-kalenderen
Yahoo Del Yahoo-kalenderen min

Merk: Når du deler en offentlig kalender, vises alle oppdateringer i kalenderen automatisk på nettstedet ditt. Du må imidlertid logge på hos kalenderleverandøren for å endre innholdet i kalenderen.