Konfigurere Microsoft Exchange Server på nytt for å bruke et fullt kvalifisert domenenavn

Internetsikkerhetsmiljøet er i ferd med å avvikle bruken av intranettnavn og IP -adresser som primære domenenavn eller Emne -alternative navn (SAN -er) i SSL -sertifikater. For mer informasjon, seKan jeg be om et sertifikat for et intranettnavn eller en IP -adresse? .

Hvis du bruker et intranettnavn eller en IP -adresse for en SSL hostet på en Microsoft® Exchange Server, kan du oppfylle retningslinjene for Certificate Authorities Browser Forum ved å konfigurere serveren på nytt for å godta et fullt kvalifisert domenenavn (FQDN). Du kan for eksempel endre internt navn på server.local til FQDN mail.coolexample.com .

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du opprette en intern DNS -sone for domenenavnet ditt (for eksempel autodiscover.coolexample.com ) og en MX -oppføring som peker mot serverens interne IP -adresse for å sikre at intern Autodiscover fortsetter å fungere. adresse.

Kodeeksemplene nedenfor inkluderer følgende variabler:

• Erstatt mail.coolexample.com med FQDN
  • Erstatt server_navn med det faktiske navnet på serveren din

Merk: Vi anbefaler på det sterkeste at kun erfarne serveradministratorer implementerer denne prosedyren. Disse instruksjonene gjelder ikke for Windows Server® 2012 eller Microsoft Small Business Financials (SBF) Server.

Å konfigurere Microsoft Exchange Server på nytt for å bruke et fullt kvalifisert domenenavn

1. Start Exchange Management Shell .
  2. For å endre Autosøk -URL -adressen, skriv inn følgende kommando, og trykk deretter Enter :
    Set -ClientAccessServer -Identity Your_Server_Name -AutodiscoverServiceInternalUri https: // mail.coolexample.com /autodiscover/autodiscover.xml
  3. For å endre InternalUrl -attributtet til EWS, skriver du inn følgende kommando og trykker deretter Enter :
    Set -WebServicesVirtualDirectory -Identity " Your_Server_Name \ EWS (Default Website)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com /ews/exchange.asmx
  4. For å endre InternalUrl- attributtet for nettbasert frakoblet adressebok-distribusjon, skriver du inn følgende kommando og trykker deretter Enter :
    Set-OABVirtualDirectory Identity "ditt_servernavn \ OAB (Default Web Site)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com / OAB
  5. Hvis du bruker Unified Message -tjenesten i Exchange Server 2007: For å endre InternalUrl -attributtet for UM -nettjenesten, skriver du inn følgende kommando, og trykker deretter Enter :
    Set -UMVirtualDirectory -Identity “ Your_Server_Name \ unifiedmessaging (Standard nettsted)” -InternalUrl https: // mail.coolexample.com /unifiedmessaging/service.asmx
  6. For å resirkulere applikasjonsbassengene, åpne IIS Manager .
  7. Utvid den lokale datamaskinen, og utvid deretter Application Pools .
  8. Høyreklikk MSExchangeAutodiscoverAppPool , og klikk deretter Resirkuler .

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.