Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Konfigurere min Office 365-e-postadresse på Android Outlook-appen

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Hvis du vil konfigurere e-postadressen på Android Outlook-appen din, vil du trenge Office 365-e-postadressen og passordet ditt og Outlook-appen.

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Last den ned fra Google Play Store og følg konfigureringsinstruksjonene.)
  2. Trykk på Meny og trykk på Legg til konto.
    Trykk på Legg til konto
  3. Kontoer-skjermen trykker du på Hopp over.
    ALTEXT
  4. Angi din Office 365-e-postadresse og trykk på Fortsett.
    Trykk på Hopp over
  5. Angi ditt Office 365-e-postpassord og trykk på Logg på.
    Angi e-postadresse og trykk på Fortsett
  6. Du vil se din nye Office 365-konto i Meny-delen.
    Ny konto vises i Outlook

Flott, e-postadressen din er på din Android og alt er klart! Hvis du vil legge e-posten din til en annen enhet, kan du gå tilbake til følgende trinn: trinn 3 for instruksjoner for en annen e-postkonto. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Trinn 4, la oss sende den første e-posten din!

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.