Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Konfigurere min Office 365-e-postadresse på Outlook iPhone-appen min

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Hvis du vil konfigurere e-postadressen på iPhone Outlook-appen din, må du bruke din Office 365-e-postadresse, passord og Mail-appen.

Du kan se en kort video av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Start Outlook. (Har du ikke appen? Last den ned på iTunes App Store. Åpne den og trykk på Kom i gang, velg varslingsinnstillinger og gå til trinn 6.)
  2. Trykk på Profil.
    Trykk på Profil-ikon
  3. Trykk på Innstillinger-skjermen.
    Trykk på Innstillinger-ikonet
  4. I Innstillinger trykker du på Legg til konto.
    Trykk på Legg til konto-knappen
  5. Velg Legg til e-postkonto.
    Trykk på alternativet Legg til e-postkonto
  6. Angi din Office 365-e-postadresse og trykk på Legg til konto.
    Angi e-postadresse og trykk på Legg til konto
  7. Angi ditt Office 365-e-postpassord og trykk på Logg på.
    Angi e-postadresse og trykk på Fortsett
  8. Du vil se din nye Office 365-adresse i Innstillinger-skjermen. Gå til innboksen. E-postmeldingene dine skal høre til å lastes inn.
    Ny Office 365-e-postkonto vises i Innstillinger

Flott, e-postadressen din er på iPhone Outlook-appen og alt er klart! Hvis du vil legge e-posten din til en annen enhet, kan du gå tilbake til følgende trinn: trinn 3 for instruksjoner for en annen e-postkonto. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Vis meg hvordan

Trinn 4, la oss sende den første e-posten din!

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.