Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurere min omsorgstjeneste for nettsteder (Nettsteder + Markedsføring)

Slik konfigurerer du en Nettstedspleie -plan for Nettsteder + Markedsføring -kontoen din. Du må gjøre det først (det er raskt) før du ber om en oppdatering for nettstedet ditt.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Nettsteder og velg Administrer -knappen ved siden av nettstedet ditt.
  3. I Instrumentbord velger du Nettsted > Forespørsler .
    velg forespørsler
  4. Legg til informasjonen i skjemaet og velg deretter Send inn .
    legg til nettstedet ditt og kontaktinformasjonen i skjemaet
  5. Du ser et bekreftelsesskjermbilde og kan umiddelbart be om en oppdatering for nettstedet ditt. (Hvis nettstedet ditt fortsatt bygges, vil det gi deg beskjed.)