Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Konfigurere Office 365-e-postadressen på Outlook 2016 (Windows)

Intro | Trinn 1 | Trinn 2 | Trinn 3 | Trinn 4 | Sammendrag

Hvis du vil konfigurere e-postadressen din på Windows-datamaskinen din ved hjelp av Outlook 2016, må du bruke din Office 365-e-postadresse, passord og Outlook 2016 (eller nyere).

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Last den ned på Microsoft-nettstedet.)
  2. Klikk på Fil, deretter + Legg til konto.
  3. Angi Office 365-e-postadressen din og klikk på Koble til.
  4. Angi Office 365-e-postpassordet ditt og klikk på Logg på. Du kan bli bedt om du ønsker å bruke denne kontoen over alt på enheten din. Du velger hva du ønsker å gjøre.
  5. Når Outlook viser deg at e-postadressen ble lagt til riktig, klikker du på Ferdig.

Flott, e-posten din er på Outlook 2016 på Windows-datamaskinen din. Alt er klart! Hvis du vil legge e-posten din til en annen enhet, går du tilbake til trinn 3 for instruksjoner for en annen e-postkonto. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Vis meg hvordan

Trinn 4, la oss sende den første e-posten din!