Konfigurere OWA på en iPhone eller iPad

OWA-mobilappen tilbyr samme e-post,- kalender- og kontaktfunksjonalitet som du får med Outlook Web App i nettleseren, men med ytterligere egenskaper som kun er mulige med opprinnelig integrering av appen med mobile enheter, inkludert:

• Møtepåminnelser som dukker opp til og med når appen er lukket.
  • Stemmeaktiverte handlinger som møteplanlegging eller e-postsending.
  • Kontakt-synkronisering slik at OWA-kontakter kjennes igjen av iPhones anroper-ID-funksjon.

Du kan også konfigurere Office 365 gjennom iOS sin innebygde E-post-app (mer informasjon).

Slik konfigurerer du Office 365 i OWA på din iOS-enhet

1. Installer OWA for iPhone eller iPad, og så starter du den.

Det kreves minst en iPhone 4S/iPad 2 som kjører på minst iOS 6 for å installere OWA på iOS-enheten din.

2. Hvis dette er første gangen du bruker OWA, klikker du på Fortsett.
  3. Angi følgende informasjon:
    • E-postadresse – Din e-postadresse.
    • Passord – Ditt passord.
  4. Klikk på Logg på.

Det var det hele! OWA vil automatisk konfigurere innstillingene for kontoen din og gi en kort innført med opplysninger om hvordan du bruker de ytterlige funksjonene. Du er nå klar til å være en mester innen digital kommunikasjon.

Hvis Autosøk-innstillingene ikke fungerer, kan du manuelt konfigurere kontoen ved å bruke Avanserte innstillinger (i fravær av Autosøk) -delen av denne siden.