VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Konfigurere serveren

Du har allerede kjøpt en server — nå må du konfigurere den, som omfatter administrative greier som brukernavn og passord.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. I delen for serveren du ønsker å bruke, klikker du på Konfigurer.
  5. Fyll ut de følgende feltene, og klikk deretter Opprett:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Servernavn Angi et navn du vil at serveren din skal henvises til som.
    Brukernavn Angi et brukernavn å logge på serveren din med.
    Passord og
    Bekreft passord
    Angi et passord å logge på serveren med.
    Datasenter-region [Kommer snart] Velg stedet hvor du ønsker å opprette serveren din.
    Bilde Velg operativsystemet du ønsker å bruke.
    Kontrollpanel Velg kontrollpanelet du ønsker å bruke.1
    Importer nettstedene dine Velg alle cPanel delt hosting-kontoer du ønsker å importere (mer informasjon).

1 Ikke alle kontrollpaneler er tilgjengelige på alle bilder/operativsystemer. Du kan for eksempel ikke velge cPanel dersom du ønsker å bruke Fedora på VPS. For å bruke kontrollpanelet, du velge et kompatibelt bilde/operativsystem.