Konfigurering av en videresendingskonto i kontrollsenteret for e-post

Du kan konfigurere e-postadresser for å kunne videresende alle meldinger til en annen postboks. For eksempel kan du ønske at adressen support@coolexample.com videresender meldinger til you@coolexample.com for å sikre at meldinger ikke går tapt. Når du kjøper kontoer for videresending av e-post, kan du konfigurere og administrere dem i kontrollsenteret for e-post.

For å stille inn en adresse for videresending av e-post

1. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  2. Klikk E-post.
  3. Hvis du bruker gratis kreditt, ved siden av kontoen du ønsker å bruke, klikk Konfigurer. Velg kredittens type og domenenavn du ønsker å bruke og klikk så Konfigurer.
  4. Klikk Kjør ved siden av kontoen du ønsker å bruke.
  5. Hvis et alternativ for å legge til adresser eller vise alle e-postplaner vises, klikk Vis alle for å vise alle e-postplanene dine.
  6. Klikk Videresendingsplaner på venstre for å bruke en videresendingsplan du allerede har konfigurert, eller klikk Ubrukt videresending under mappen Ubrukte planer for å bruke en ny plan.
  7. Klikk Legg til ved siden av videresendingskontoen for e-post du ønsker å bruke.
  8. I fanen Innstillinger, fullfør det følgende og klikk så OK:
    • Videresendingsadresse – Angi navnet til e-postadressen din.
    • @ – Velg domenenavnet du vil bruke.
    • Videresend e-post til – Skriv inn e-postadressen du ønsker å videresende meldingene til.

MERK:Du kan skrive inn flere adresser. (Det er en grense på 256 tegn for dette feltet.)

9. For å gjøre en postboks til en oppsamlingskonto, velg Ja. En oppsamlingskonto mottar alle meldinger som sendes til ikke-eksisterende e-postkontoer på domenet ditt. For eksempel unknown@mydomain.com.
  10. Klikk på OK.
  11. MERK: For å konfigurere flere adresser for videresending av e-post, gå til fanen Bulk.

Når videresendingsadressen din er konfigurert, må du sørge for at riktige MX-oppføringer er knyttet til domenenavnet.

For å vinne MX-oppføringen din

1. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  2. Klikk E-post.
  3. Klikk Kjør ved siden av enhver e-postkonto.
  4. Gå til fanen Domener og klikk så Serveradresser.
  5. Vær oppmerksom på de Riktige innstillingene for MX-oppføringene dine.

Hvis domenenavnet ditt blir registrert andre steder, gi disse MX-oppføringene til hostingleverandøren din eller bruk e-posten vår. Det kan ta opp til 48 timer før domenet reflekterer endringen.

For å oppdatere MX-oppføringen din

1. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  2. Ved siden av Domener, klikker du på Start.
  3. Klikk domenenavnet du vil oppdatere.
  4. Velg DNS-sonefile -fanen.
  5. I delen MX (postutveksler) , velger du MX-posten du ønsker å redigere, og deretter klikker du på Rediger post.
  6. Rediger hvilket som helst av de følgende feltene:
    • Prioritet – Velg prioriteten du vil tildele postserveren.
    • Vert – Angi domenenavnet eller underdomenet for MX-posten. Tast for eksempel inn @ for å tilordne oppføringen direkte til domenenavnet ditt, eller angi underdomenet til vertsnavnet ditt, slik som www eller ftp.
    • Peker til – Angi e-postserverens adresse, slik som smtp.secureserver.net.
    • TTL – Velg hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
  7. Klikk Lagre og deretter Lagre endringer.