Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurering av sikkerhetskopiering av Site Backup -database

Du må konfigurere serveren din manuelt for å la Sikkerhetskopiering av nettsted koble til databaseserveren din. Hvis du ikke konfigurerer dette, kan sikkerhetskopiering av nettsted ikke koble til eller sikkerhetskopiere databaser på serveren din.

Rediger my.cnf

1. Koble til serveren min SSH (Secure Shell)
  2. Åpne /etc/my.cnf -filen
  3. Finn linjen som begynner:
    bind-address =
  4. Kommenter denne linjen ved å plassere en hash (#) foran den.
  5. Start MySQL på nytt ved å kjøre følgende kommando, avhengig av operativsystem:

OS Kommando for å starte MySQL på nytt
    Ubuntu/Debian
    sudo start mysql på nytt
    CentOS/Fedora
    tjenesten mysqld omstart
    Arch
    /etc/rc.d/mysqld omstart

Konfigurer kontrollpanelet

Hvis du har en Administrert eller Fullt administrert server med cPanel eller Plesk, må du la følgende IP -adresser få tilgang til servernes databaser:

• 52.8.12.161
  • 52.8.234.204
  • 52.8.41.70
  • 52.8.48.18
  • 52.17.127.239
  • 52.17.39.62
  • 54.169.144.94
  • 52.74.54.75

cPanel/WHM

1. Logg på WHM.
  2. På venstre siden i SQL Services -delen klikker du på Ytterligere MySQL Access -verter .
  3. Angi IP -adressene som er oppført ovenfor, og klikk deretter på Lagre .

Merk: Hvis du ønsker å bruke Sikkerhetskopiering av nettsted med flere cPanel -nettsteder, kan du i stedet gjøre denne endringen i WHM.

Plesk

Merk: Disse trinnene forutsetter at du har opprettet en databasebruker som godtar eksterne tilkoblinger fra en hvilken som helst vert eller fra IP -adressene som er oppført ovenfor.

1. Logg på Plesk.
  2. Klikk på fanen Server.
  3. I delen Sikkerhet klikker du på Brannmur .
  4. Klikk på fanen Brannmurregler.
  5. Klikk på Client MySQL server .
  6. Velg Slå på regelen .
  7. I Eksterne adresser -delen bruker du Legg til en IP -adresse eller et nettverksfelt for å legge til IP -adressene oppført ovenfor.
  8. Klikk på OK.
  9. Klikk MS SQL over TCP -protokollen og gjenta trinnene ovenfor for å legge til IP -adresser til brannmurregelen.