Konsolider utløpsdatoer for domenet

Med ConsoliDate kan du synkronisere datoene for når .com- og .net -domenenavnene dine fornyes. Dette vil endre fornyelsesdatoene dine fra den første registreringsdatoen til en dato du velger. Du kan ConsoliDate fornyelsesdatoene for et domene en gang per år.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil konsolidere. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Fra menyen over domenelisten din velger du Forny og deretter Konsolider utløpsdatoer .
    konsolidere domener
  4. Velg den nye Forny på dato. Denne datoen må være over gjeldende utløpsdato for alle valgte domener.
  5. Merk av i boksen for å godta vilkårene for ConsoliDate.
  6. Velg Sjekk ut og fullfør kjøpet.