Kontakte domenenavnselgeren

Etter at du har vunnet et domenenavn på GoDaddy Auctions®, må du kontakte domeneselgeren.

For å kontakte domenenavnselgeren

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Hold musen over Budliste -menyen, og velg deretter Vunnet .
  3. Klikk på E -post selger for domenenavnet.
  4. Skriv inn meldingen, og klikk deretter Send e -post .

Hva som skjer videre avhenger av selgerens registrator. Hvis selgeren bruker GoDaddy som en registrator, kan de iverksette en kontoendring. Domenet flyttes automatisk til kontoen din den 5. eller 6. dagen (ventende tidssoner).

Hvis selgeren bruker en tredjepartsregistrator og betalingsbeløpet er under $ 5000, må det være en verifiseringsprosess før du kan kontakte dem. Den sjette dagen vil selgeren automatisk bli kontaktet med melding om at midlene er bekreftet og overføringsprosessen kan begynne.

For mer informasjon, se Hvordan flytter selgeren domenenavnet til kjøperens konto?.

Hvis du ikke kan nå selgeren eller har problemer med overføringen, kan du sende inn en tvist. For mer informasjon, seBestride en transaksjon på Go Daddy -auksjoner

For mer informasjon om prosessen etter auksjonen, se Forstå betalingstransaksjoner fra GoDaddy -auksjoner.