Kontroller og administrer MX-oppføringene

Du må ha de riktige MX-oppføringene for å motta e-post. Gå til kontrollsenteret for arbeidsområdet for å sjekke MX-oppføringene. Hvis de er feil, gir vi deg de riktige innstillingene for POP- eller IMAP-e-postkontoen din.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Velg Verktøy og Serverinnstillinger.
    Verktøymenyen med valget Serverinnstillinger nedenfor
  3. MX-oppføringer-vinduet åpnes og viser om de er riktige.
    MX-oppføringer som viser at MX-oppføringene er riktige

Merk: Det kan ta opptil 48 timer før endringer av domenets MX-oppføringer fullføres.