Kontrollere kontostatusen

Du må vente opptil 48 timer før du kan laste opp filene til kontoen (FTP), konfigurere databaser eller konfigurere nettstedet.

Slik sjekker du statusen til hostingkontoen:

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Alternativer ved siden av domenenavnet du vil bruke.

Kontoens status vises i Oversikt-fanen. Generelt sett vil du se disse forskjellige kontostatustypene:

Initialiser konto
Du må konfigurere hostingkontoen for å bruke den. For å konfigurere hostingkontoen må du klikke på navnet på kontoen du vil konfigurere. Vi tar deg gjennom resten av konfigurasjonsprosessen.
I påvente av DNS
Hostingkontoen må samsvare med domenenavnet før du kan laste opp filer og administrere nettstedet. Avhengig av når du konfigurer navneservere for domenet, kan det opptil 8 timer før hostingkontoen samsvarer med .com og .net-domener, og opptil 48 timer for andre domeneutvidelser.
Venter på kontoendring
Denne kontostatusen vises når du har oppgradert eller nedgradert hostingkontoen.
Venter på konfigurering
Denne kontostatusen vises når du har konfigurert kontoen. Det kan ta noen minutter for oss å konfigurere hostingkontoen før du kan bruke den.
Oppsett
Kontoen din er konfigurert. Du må kanskje fremdeles vente opptil 48 timer før du kan laste opp filene til kontoen (FTP), konfigurere databaser eller konfigurere nettstedet.

Når hostingkontoen er konfigurert, kan du logge på Hosting Control Panel for å administrere kontoen, konfigurere databaser og installere forskjellige nettstedsfunksjoner.