Konvertere en eksportert PFX -kodesigneringsfil til PVK- og SPC -filer ved hjelp av Windows

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil GoDaddy ikke lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, kan du ikke gjenopprette det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil være gyldige til de utløper.

Når kodesigneringssertifikatet er installert i nettleseren din, kan du eksportere det og konvertere det for senere bruk. Denne prosessen krever at sertifikatfilen eksporteres i PFX -format, og deretter konverteres den til to filer: PVK og SPC. Slik gjør du det:

Trinn 1 — Eksporterer det installerte kodesigneringssertifikatet

SeEksportere et kodesigneringssertifikat fra Internet Explorer eller Firefox ellerEksportere et kodesigneringssertifikat fra Internet Explorer eller Firefox for informasjon om hvordan du eksporterer PFX -filen.

Trinn 2 — Konvertere PFX -filen til PVK- og SPC -filer

Før du begynner: Du må installere følgende verktøy. Bruk koblingene for å laste ned verktøyene, om nødvendig:
OpenSSL — Klikk her for å installere OpenSSL, her for å laste ned kompilerte binære filer direkte fra OpenSSL -nettstedet, eller se hjelp for operativsystemets pakkehåndteringsfunksjon.
PVK -transformeringsverktøy — Klikk her for å laste ned en kopi av verktøyet.

Å konvertere PFX -filen til PVK- og SPC -filer

Denne prosedyren trekker ut nøkkelfilen din og konverterer den til en PVK -fil, deretter trekker den ut certs -filen din og konverterer den til en SPC -fil. Deretter kan du bruke disse filene med andre programvareverktøy.

1. Ved ledeteksten skriver du inn og skriver inn følgende, og trykker deretter på Enter . Erstatt inf.pfx med det eksporterte PFX -filnavnet og outf.pem med ønsket PEM -filnavn. Angi PFX -passordet ditt når du blir bedt om det:
    openssl pkcs12 -in inf.pfx -nocerts -nodes -out outf.pem
  2. Ved ledeteksten skriver du inn og skriver inn følgende og trykker deretter på Enter . Erstatt inf.pem med PEM -filnavnet opprettet i trinn 1 og outf.pvk med ønsket PVK
    -filnavn: pvk -in inf.pem -topvk -out outf.pvk
  3. Ved ledeteksten skriver du inn og skriver inn følgende, og trykker deretter på Enter . Erstatt inf.pfx med det eksporterte PFX -filnavnet og outf.pem med ønsket PEM -filnavn. Angi PFX -passordet ditt når du blir bedt om det:
    openssl pkcs12 -in inf.pfx -nokeys -out outf.pem
  4. Ved ledeteksten skriver du inn og skriver inn følgende, og trykker deretter på Enter . Erstatt inf.pem med PEM -filen som ble opprettet i trinn 3 og outf.spc med ønsket SPC -filnavn.
    openssl crl2pkcs7 -nocrl -certfile inf.pem -outform DER -out outf.spc